Относно мотивацията

23 Май Съб 2009 11:40

Чудя се, след като амбициите и класирането ни през този сезон са такива (липса на цели и блажено живуркане в златната среда) и съвсем разбираемо мотивацията на основни единици в отбора е на доста ниско ниво, да не кажем, че въобще липсва, защо треньорското ръковоство не опита да наложи някои юноши?! Вярно, ще отстъпват по класа на титулярите и няма да сме толкова конкурентно-способни на другите отбори, но поне ще знаем, че момчетата ще играят надъхано (поне аз така искам да мисля). В сегашното ни положение пет точки повече или по-малко едва имат някакво значение.

Re: Относно мотивацията

23 Май Съб 2009 11:55

И аз това се чудя. [icon_scratch.png] И на Войнов поне 5-6 пъти му надух главата точно за това. Той по принцип се съгласява, но до там. Единствено Кирил Динчев, започна да играе регулярно, но това е защото Цецо Антов се контузи. Само от време на време влиза Емо Николов, а в тези срещи той трябваше да е неизменен титуляр с Будинов, за да правят тандем за догодина. После, можеше и 2-3ма от старшата да влезнат в игра. Но не, състава си ни е познат до болка. Вече преди мача знам с 100% точност състава. Дори и като се контузи някой пак на 100% мога да кажа, кой ще го замести. А наистина трябваше (казвам трябваше, защото и до края ще е така), да се пуснат по-младите момчета да трупат опит. Така или иначе състава, който в момента играе просто отбива номера. Тогава наистина какъв е смисълът да играят тези, които не искат да играят, за сметка на тези, които искат?! [icon_scratch.png]

Re: Относно мотивацията

02 Юни Вто 2009 14:59

Ето това е грешката на Войнов, която му изяде главата. [958566.gif] Ясно се вижда, че при така наречените титуляри мотивация липсва (защо е така това е друг въпрос), докато при по-младите поне щяха да играят със желание.