Селекцията През Зимната Пауза ? 2010/2011

20 Ное Съб 2010 13:48

От какви футболисти се нуждае академик в момента , на какви постове , Българи или Чужденци ?
Тук и сега е момента ние феновете да изразим мнение по въпроса. Ние които отстрани наблюдаваме играта и виждаме каде куцаме.

ето едни добри попълнения които аз съм наблюдавал: Slaven Stjepanovic има изиграни мачове за младежкият национален отбор na Черна Гора. Бивш играч на Партизан Белград и Войводина през 2008 г. към играча е имало явен интерес от Селтик , но до трансфер така и не се стигнало . Играчат претежава явен !дрибъл!(който може да забележите в клиповете долу) и е наричан "Кристияно Роналдо" той е обещаващ талант на Черна Гора за бъдещето на националният им отбор.Играча в момента играе във втората лига на гръцкото първенство в отбора на А.О. Трикала. Интересът към него вече е голям , отбори като ОФК Крит и АЕК Атина проявяват инетерес . Черногорецът играе като Полузащитник както ще видите и е само на 23 години 1987 г 2 ноември . Линк за повече инфо към играча http://en.wikipedia.org/wiki/Slaven_Stjepanovi%C4%87

http://www.youtube.com/watch?v=U_ORVdt6 ... re=related клип с изявите на играча 1 част

http://www.youtube.com/watch?v=sAIaJj6R ... re=related 2 част

Селекцията През Зимната Пауза ? 2010/2011

20 Ное Съб 2010 15:59

Според мен най-важно е да вземем класни полузащитници и нападатели. Защитата ни е сравнително стабилна, но в средната зона сме супер зле. Трябват ни играчи, които притежават техника и могат да задържат, успокоят топката и да организират атаките ни. Имаме нужда и от поне 1 класен централен нападател, който да е бърз, напорист и техничен.