ПОДИГРАВКА!

04 Авг Пон 2008 17:52

Гледам, отново в 80% от домакинствата си през есента ще играем в работно време (петък)!!! Не знам за вас, но аз лично приемам това като уникална подигравка към и без това малкото привърженици на Академик! И в тази връзка искам да попитам задочно ръковоството КЪДЕ СПА и ЗАЩО ПОЗВОЛИ да се случи това???

ПЪЛНА ПОДИГРАВКА!!!!!!!!!!!!! Red cart

Re: ПОДИГРАВКА!

04 Авг Пон 2008 18:32

Аз съм напълно съгласен с теб! Преди време ги питах за това и те ми обясниха, че това било заради другите софийски отбори. Добре нека аз да попитам, защо ако това е проблема защо не изместиха с 2-3 часа по-рано срещите, вместо да ги правят в петък?! Е как да има посещаемост, като повечето срещи са в работен ден?! neodobrenie 100% е имало вариант, но за пореден път никой от тях не помисли за малкобройните си но верни привържници. Само че по този начин те едва ли ще се увеличат (поне от страна на роботещите). Просто няма какво да коментирам. Red cart

Re: ПОДИГРАВКА!

04 Авг Пон 2008 20:22

И на мене това ме сюрптизира неприятно. :evil: Това означава, че петъчните срещи аз ще пропусна. :oops: Единствено мога да отида на тези, които са с начален час 18:00ч. и то чак за второто полувреме. :oops: На тези, които са от 17:00ч. или по-рано, няма как да отида. :oops: И защо го правят с по такова време? Наистина е могло да се нагласят за някои от почивните дни, с няколко часа по-рано за да не се засичат с другите софийски отбори. А така повечето от нас работещите на нормален работен ден, ще пропуснат тези 80% от срещите. :evil:

Re: ПОДИГРАВКА!

04 Авг Пон 2008 21:15

При мене положението за срещите в петък е малко по розово, поради причината, че моят шеф е доста разбран и незнам откъде но и той се извъди фен на Академик. suuuper Той също се е регистрирал тук, но няма да го издавам кой е. Hahahahaha Въпросът е, че и на мене ми става неудобно по някой път работният ми ден в петък да приключва по обяд, при положение че колегите ми остават на работа. Mnn Но какво можем да направим. Отново стадиона ще пустее в петък. Който може да се измъкне от бачкане е идва, който е ученик или студент също може би ще дойде. Н въпросът е защо трябва да е толкова сложно да отидеш на мач на любимия си отбор?! Hmm Е това ми е много чудно. Разбира се, че можеше да изтеглят срещата с няколко часа и тя да се играе в събота или неделя. Пък дори и да съвпада с мач на чорбите или говедата, какво от това. Ще дойдем ние, които милеем и обичаме нашия Академик!

П.С. Тъй като повечето хора от ръководството влизат във форума и преглеждат писанията ни, много се надявам да се замислят върху този проблем. Това едва ли ще се случи но все пак, се надявам!

Re: ПОДИГРАВКА!

04 Авг Пон 2008 22:50

И аз се присъединявам към написаното до тук. И за мене е супер неудобно мачовете да са в петък. То не вярвам да има някой който да е съгласен с това безумие. Дори и някои от учениците могат да учат следобедна смяна и да не успеят дори и те да дойдат. Въобще супер тъпо са го измислили. Red cart

Re: ПОДИГРАВКА!

07 Авг Чет 2008 23:59

това е мноо тъпо, ако е така.

Re: ПОДИГРАВКА!

08 Авг Пет 2008 01:33

AK-47 написа:това е мноо тъпо, ако е така.

Тъпо е наистина и за голямо съжаление е истина! Човек от отбора (на не ръководна длъжност), ми кажа че това се получава заради полицията. Защото те не искали да съвпада мачът с другите софийски отбори, защото нямали толкова много хора или нещо подобно! Но аз продължавам да си твърдя а идеята, да го направят ако не 2-3 часа по-рано, тогава да го направят за 10:00ч. сутринта в събота или неделя! Тогва след сутришното кафе, просто ще отидем на мач всички, полицаите ще успеят да се организират и за другия мач и така всички доволни. Но уви, това едва ще стане реалност. :oops:

Re: ПОДИГРАВКА!

08 Авг Пет 2008 05:19

Абе това нащо ръководство големи педали излезнаха дееба техната мама долна гъзолизническа. Това показва какви ще са амбицийте през сезона-някъде след 10 място. Техната верица...............

Re: ПОДИГРАВКА!

30 Авг Съб 2008 12:47

Аз рядко пропусках домакинства на Академик миналия сезон!!!
Но този ще ми е трудно да идвам заради абсолютната щуротиъ да играем в петък!!!
Пове4ето хора работът за Бога!!!
Не мога да разбера, какво пре4ат на малкото но верни фенове да подпомагат с каквото могат любимия отбор?

Re: ПОДИГРАВКА!

30 Сеп Вто 2008 16:39

Тези от ръководството да вземат да се стегнат малко и да поискат от БФС преместване на дните и часовете на оставащите домакински мачове от този полусезон.
Аз предлагам да играем домакинските си мачове в неделя преди обяд. Нещо, като отбора на Виктория Жижков от Чехия. Те винаги домакинстват в неделя от 11.15 часа !!!

Re: ПОДИГРАВКА!

01 Дек Пон 2008 17:14

SVETLOSINI BOGOVE написа:Аз предлагам да играем домакинските си мачове в неделя преди обяд. Нещо, като отбора на Виктория Жижков от Чехия. Те винаги домакинстват в неделя от 11.15 часа !!!

[a040.gif] [a040.gif] [a040.gif]

Re: ПОДИГРАВКА!

20 Фев Пет 2009 15:42

Добре, че програмата от пролетния дял на първенството си е супер нормална. Няма нито един мач в петък. [icon_eusa_clap.gif] [icon_eusa_clap.gif] [icon_eusa_clap.gif] [icon_eusa_clap.gif] [thumbup.gif] Има само един в сряда, но то целия кръг се играе тогава. Все пак се видя, че когато има желание и се помисли добре, значи може/ [993734.gif] Това е първият сезон, в който може да гледаме срещите на любимия Академик по норамално време и без да се претисняваме, кога и как да ходим на работа и как да се измъкнем по-рано, за да гледаме мачът. Повечето разбира се не успяват да се измъкнат.
Ето това е нормална програма (за пролетния дял 2009) и така трябва да бъде и занапред! [icon_exclaim.gif] !