Академик зарадва малкото честни хора в България

24 Май Пон 2010 00:59

Всъщност не знам какво да кажа и как да го започна....
Преди седмица Тони ми каза, че ще има мач-бараж за влизане на Академик в „А” група в Стара Загора. След това ме попита за мнението ми и какво мисля, че ще се случи. Веднага му отговорих, че Академик ще влезе в „А” група и мачът ще завърши 2:1 за тях. Да, тогава бях убедена, че точно това ще стане. Вярвах дълбоко уверена в себе си. Освен всичко знаех, че головете за Академик ще ги вкара Николай Божов. Отборът на студентите в момента празнува благодарение на този футболист, защото такава е неговата съдба. Навремето той се отказва от футбола в „А” група, но когато на един човек му е отредено от Бога да е такъв или онакъв, нищо не може да го промени. Така постепенно нещата се нареждат и Николай Божов отново ще играе в елита, защото такава е неговата карма. Всеки рано или късно стига до там, докъдето трябва, успешно направляван от Бога.
А, за старши треньорът да не говорим. Самир Селимински за мен е уникален треньор и човек. Това, което го прави различен и го отличава от другите, от масата е това, че той носи вярата, мечтите и духа на успеха в сърцето и очите си. Вярата никога не предава, вярата винаги се отплаща. Тези, които следват мечтите от душата си винаги са победители. На този мач днес на 23.05.2010 год. Футболистите на Академик безспорно доказаха, че вярата, труда, желанието, себеотдаването за една идея, духа на позитивизма в човека категорично надиграват властта, парите, манипулациите, мръсотиите, злобата. Старши треньорът на Академик за мен е най-добрият, защото успя да внесе своя дух, мотивация, енергия на всеки един отделен играч. И истината е такава, че от както той е начело на отбора, той стана колектив, стана една обща душа с една обща идея и цел. Откакто той е в Академик няма продажби, няма лъжи, няма подмолни игри. Всичко това е заменено от честност, упоритост, труд и позитивизъм. И какво повече можем да кажем това е урокът за всеки човек – как се печели, как се постига това, което желаеш и мечтаеш, как да се бориш срещу всичко отрицателно, насочено към теб. И накрая побеждаваш, разгромяваш съперника си категорично с игра и сплотеност и се издигаш много над неговата подкупност и меркантилност. Всеки един мач, всяка една загуба или победа, всяка една контузия от както Самир Селимински е треньор е предварително предопределена и насочена към постигането на тази победа.
Няма сила, която да спре искреността и упорития, честен труд. Сега в този момент всички, които мразят Академик и си крояха мръсните и долни планове, за да си стоплят дребните и малки души на гърба на отбора, не могат място да си намерят. Умират от злоба и завист и се вайкат как така един аутсайдер може да влезе в елита. Днес носовете им бяха натрити в земята. Да, точно така се прави. Но, тези малки души завинаги ще си останат малки и злобни, завинаги ще си останат на положението, в което се намират, защото такъв е закона на живота, да побеждават смелите, честните, борбените, истинските,търпеливите.
Благодаря сърдечно на целия отбор и екип на Академик София, че зарадвахте малкото си фенове, че днес аз видях искрените сълзи в очите им и получих тази емоция. Умирам от радост, че станах част от всичко това. Невероятно чувство, една неописуема енергия...Бъдете живи и здрави, винаги успешни! От сега нататък само напред и нагоре с мачове като днешния.

Re: Академик зарадва малкото честни хора в България

24 Май Пон 2010 10:41

АКАДЕМИК Е ВЕЛИК ОТбОр КОЙТО НЯмА ДА ЗАбрАВЯ . ДАВАЙ АКАДЕмИК В А ГрУПА рАЗбИЙ ЕлИТА .

Re: Академик зарадва малкото честни хора в България

24 Май Пон 2010 13:01

Рени, благодаря ти за искрените и честни думи, които си написала ! [icon_eusa_clap.gif]

Re: Академик зарадва малкото честни хора в България

24 Май Пон 2010 22:43

Много ме зарадваха думите на Самир Селимински след мача той каза може и да не спечелим нито една точка в А група може и да не бием нито един мач, но ще играем в А група нали! тези думи много ме радват защото подтекста на тях е напук на всички които се опитваха да спънат академик можем да им покажем само един среден пръст!!!

Re: Академик зарадва малкото честни хора в България

06 Юни Нед 2010 03:08

Страхотна статия. [a040.gif]

Re: Академик зарадва малкото честни хора в България

06 Юни Нед 2010 03:19

И много вярна. [a040.gif]

Академик зарадва малкото честни хора в България

11 Юли Нед 2010 09:52

Браво на Рени-срахотна статия!-макар и със закъснение-поздрави. [akad10.gif] [akad10.gif] [akad10.gif] [recourse.gif]

Академик зарадва малкото честни хора в България

17 Мар Съб 2018 22:07

Ще е хубаво ако се споделят още такива прекрасни неща
хладилници,Завеждане на щети,канализационни тръби,фасети

Академик зарадва малкото честни хора в България

19 Мар Пон 2018 10:42

Наистина е прекрасно! [a040.gif]
bcaa,БЛУЗИ ПОЛО,складови стелажи,тетрадки с широки редове

Академик зарадва малкото честни хора в България

13 Ное Вто 2018 17:02

Много добре написано!
осветителни тела,агенции за недвижими имоти,фланци,лечение на пародонтит

Академик зарадва малкото честни хора в България

17 Дек Пон 2018 13:00

Надявам се да качиш още неща!
боя за дърво на водна основа,вход мениджър,дишаща боя