Какви футболисти са ни нужни за новия сезон?!

17 Юни Сря 2009 16:39

Според вас какви футболисти трябва да привлечем за новия сеозн.
Моето мнение е, че имаме нужда двама бързи и технични крайни защитника, с които да правим атаки по фланговете. Вече Тони Радулов е на годинки и се вижда, че трудно се връща след като тръгне в атака. Докато формата на Любо Божанков определно е в голям спад.
Трябва ни още един креативен футболист, от типа на Стойчо Младенов, като е задължително да задържим самия Стойчо. Ако пък той си тръгне, тогава ще ни трябват двама такива играчи, които да организират атаките ни в центъра. От лявата зона на полузащитата с Веско и в дясно с Пухи нещата са добре, но трябват да имат резерви.
Ако оставим Петко, Емо и Миро и от време на време само в по-важните мачове влиза и Ники Божов, напред сме добре. Отделно трябва да видим и новото момче Деян Бонев какво може. [icon_wink.gif]
Така че в обощение какво трябва да вземем:
крайни защитници - ляв и десен
креативен халф -1-2
и евентуални вратар

Re: Какви футболисти са ни нужни за новия сезон?!

18 Юни Чет 2009 13:27

За мен Божов си е абсолютна класа за този отбор - напълно си затвърдих мнението след контролата с ЦСКА. Около него трябва да се гради нападението. Жалко, че е малко егоистичен и апатичен на моменти, иначе като качества едно ниво над всички останали.

За необходимите футболисти:
Първо, задължително една пантерка в стил Дзоф за титулярен вратар. Краси Гьорев е идеален за резерва, а Калоян Михайлов, да не се обижда, но няма качествата за Академик.
Второ, Стойчо сигурно ще си тръгне (вероятно за жълти стотинки), и като добавим факта, че Пилитов не е същият, то в средата зейва огрооомна дупка. Там трябва да се търсят ОПИТНИ попълнения, които да връзват играта.

В защита нещата са добре, особено след като Вутов и Антов се възстановят. Иначе бековете са най-универсалните постове - за там може да бъде преквалифициран дефакто всеки един от полевите играчи (пример: Тони Радулов), т.е. не мисля, че изпитваме критична нужда от бекове.

Re: Какви футболисти са ни нужни за новия сезон?!

18 Юни Чет 2009 14:47

Akademisk написа:В защита нещата са добре, особено след като Вутов и Антов се възстановят. Иначе бековете са най-универсалните постове - за там може да бъде преквалифициран дефакто всеки един от полевите играчи (пример: Тони Радулов), т.е. не мисля, че изпитваме критична нужда от бекове.

Могат да бъдат преквалифицирани, но не се получава толкова добре. На Тони Радулов му трябваше повече от половин сезон за да свикне на този пост. При Любо Божанков пък според мен нещата изобщо не се получиха. Не случайно накрая започнаха да го издърпват по-напред. Така че си мисля, че имаме нужда от крайни защитници, а вече за преквалифицирането на някои от полевите играчи може да стане но в екстремни ситуации (контузии, наказания).

Re: Какви футболисти са ни нужни за новия сезон?!

23 Юни Вто 2009 00:47

При нас трудно ще дойдат някакви звезди. Но поне прилични футболисти може и трябва да търсим. Ако запазим ядрото от тази година ще е добре. Трябва да се започне вече процес на подмладяване. Като постове основно ни трябват полузащитник (ци). Трябват ни играчи които могат да мислят на терена и имат виждане в играта. Трябват ни играчи, които да градят играта.