Рекламни банери

02 Апр Чет 2009 03:41

Доста бях озадачен като видях банера ПРИЯТЕЛИ НА БИБЛИЯТА. Лично аз нямам нищо против тях - напротив, но си мисля че е по добре да има само банери на спортна тематика. Представете си след някой друг ден банер ПОКЛОННИЦИ НА аллах на кришна и други подобни щуротии. Предлагам този банер да бъде махнат - не му е тук мястото

Re: Рекламни банери

02 Апр Чет 2009 09:27

Разбирам те, обаче това беше условието за да помогнат. Те просто помогнаха адски много за някои неща по форума. Затова ги сложих. Инак попринцип си прав!

П.С. В крайна сметка взех решение да махна банера. Сега се надявам и човекът, на който принадлежи този сайт да не ми се обиди. Но наистина трябва да стоят банери само на спортна тематика (с изключение на рекламата). Рекламите няма как да ги премахна, не защото ни плащат, а поради други причини!

П.С.2. Само да поясня, че за да се появи банер в менюто "Приятели" това означава, че съответния сайт или форум е сложиш наш такъв в началната си страница!
За рекламата е ясно положение. Вариантите са два. Или да се плати или просто да им връщам услуга
(в сегашния случай връщам услуга)! Така беше и с "Приятели на библията" но бях решил, че ако някой има против този банер ще го махна. Затова и го махнах (надявам се оттам да не разберат). [icon_wink.gif]

Re: Рекламни банери

03 Апр Пет 2009 14:37

Те ми се струват разумни хора и няма да се сърдят. Така или иначе всичко се прави в името Господне.
[akad10.gif] [akad10.gif] [akad10.gif]