Промени във форума

30 Юни Пон 2008 00:54

Уважаеми потребители. Вече добавих нови допълнителни полета - за любим футболист и любима бира! Тези полета може да го активирате, като отидете в потребителския панел, оттам личен профил и в лични най-долу ще видите първо полето за скайп, а после и за любим футболист и любима бира. Записвате вашите препрочитания и записвате зададената информация!

П.С. Ако желаете мога да добавя и други полета по желание!

Промени във форума

30 Юни Пон 2008 01:55

Тъй като тук сме не само привърженици на Академик София, затова добавих и опцията за любим отбор! Пак по същия начин може да я активирате, както по-горните!

Re: Дабавени са нови полета в профила!

13 Юли Нед 2008 19:35

Щом има избор на бира защо не се добави и едно поле предпочитано питие. Лично аз предпочитам преди да започна с бирата някоя и друга ракийка. :mrgreen:

Re: Дабавени са нови полета в профила!

13 Юли Нед 2008 19:41

Montreal_Akademik написа:Щом има избор на бира защо не се добави и едно поле предпочитано питие. Лично аз предпочитам преди да започна с бирата някоя и друга ракийка. :mrgreen:

Добавено е вече. wink 1

Re: Дабавени са нови полета в профила!

15 Юли Вто 2008 14:33

Това новото е доста добро , като замисъл , евалаа на Монреал! nagore

Нови емотикони!

12 Сеп Пет 2008 20:23

Както навярно сте забелязали във форума, вече са прибавени някои нови емотикони. Като например:
AКVEL a6am doktor tttopata 10_7_3. bum 395524 a042 icon_basket @
За първите две (втората вече е на български), можем да изкажем изключителните си благодарности на Бексчо. Nмr№1

Линковете вече се отварят в нов прозорец има и бърз отговор!

06 Яну Вто 2009 05:37

Най-накрая успях да направя така, че линковете да се отварят в отделен прозорец. [bp.gif] [bp.gif] [bp.gif]

А след това благодарение на помощта на Чими от "Приятели на Библията": http://biblefriends.net/portal.php си имаме вече и бърз отговор във форума. [thumbup.gif] С това мисля, че вече всички изисквания за един хубав и удобен форум спазихме. [agt.gif] Сега и линковете се отварят в отделен прозорец и има и бърз отговор. Мисля, че поне засега нищо повече не му трябва на форума. Остава и Академик да се развива с темповете на сайта и форума и грешка няма да има. [icon_biggrin.gif]

Re: Линковете вече се отварят в нов прозорец има и бърз отговор!

09 Яну Пет 2009 16:46

Последното нововъведение е, че при ново лично съобщение което получавате, то ще бъде в червен цвят и по-лесно ще се вижда. [icon_biggrin.gif] Засега мисля, че вече няма нужда от повече екстри, защото ще стане пренатруфен форума. Така, че поне докато не ми дойде нещо друго на ума повече няма да пипам по форума или по сайта.

Нововъведения във форума

10 Яну Съб 2009 21:22

Във форума вече е добевен и ново скайп поле. За целта трябва да си въведете наново скайпа в контролния панел, като натиснете една от отметки, за разговор или за чат. Разликата е почти никаква в това коя отметка ще натиснете. Добавена е статистика и на потребителите за послените 48 часа. И така всички нововъведения, които направихме благодарение на Чими са:
1. Линковете вече се отварят в нов прозорец
2. Вече има върз отговор (от потребителския панел се добавят)
3. Бързо скайп избиране от форума
4. Статистика за посещенията на потребителите за последните 48 часа.
5. Добавен е и режим на клавиатурата (активен про норамлния отговор и личните съобщения)
6. Има и добавени нови полета в профилите на потребителите (от потребителския панел се добавят)
7. Добавани са и BB кодове.

Re: Нововъведения във форума

11 Яну Нед 2009 06:46

Относно скайпа за да ви се появи на иконка при мненията дали сте онлайн или не трябва да зададете да настроите и скайпа си за това. Това става от файл "Поверителнот", разширение и натискате отметката "Показвай личния статус в Интернет". Давате запиши и готово. Ако случайно ви даде грешка и ви пита за портала от който да получавате входящите съощения. Варианти са два, те са написани. Аз избрах 80 и всичко е ОК!акар, че с доста голямо закъснение се поява иконката при сменянето на статуса, но това не е проблем. В крайна сметка ако някой иска да се свърже с друг човек от форума, ще може да го направи, като настине в профила на "Изпрати скайп съобщение" (ако потребителя си го е написал) или от самата иконка на профила, когато четете. Независимо дали е онлайн или не, той рано или късно като се включи ще получи вашето съобщение.

Skype Me™!

Re: Нововъведения във форума

11 Яну Нед 2009 21:23

Вече съм добавил и режим на клавиатурата и кирилизатор. Това за клавитурата знаете, как работи. Може и тук да си променяте езика на писане, поне за форума. [icon_wink.gif] А за тези, които поради една или друга причина не могат да пишат на кирилица и упорито си използват латинеца, съм инсталирал лесен "преводач". Точно преди размера на надписа ще видите "Lat->Cyr" така, че пишештите на латица ще помоля ако обичат след като са написали нещо на латинеца, просто да маркират текста и натиснат бутона "Lat->Cyr" , за да се преведе текста!

Re: Нововъведения във форума

12 Яну Пон 2009 05:07

Нещо се ванах да уча малко по малко за тези модове и сложих още 2 нововъведения. Едното е лента за покана за регистрация (само нерегистрирани я виждат или ако излезете от профила си ще я видите) и другото е, че когато получавате лично съобщение, освен че 1 ново съобщение ще го пиша с червен цвят, ами и ще се появи жълта лентичка, на която ще е надписа "1 ново съобщение" и така няма как да не видите, че имате лично съобщение. [icon_wink.gif]

Re: Нововъведения във форума

12 Яну Пон 2009 23:46

Във форума има вече и жълт и червен картон за предупреждения. Вждат се от дясната страна на мнението, където има данни за потребителя. Като се натисне на самия потребител картона не се вижда а само колко пъти е предупреден. При първо провинение потребителя получава първо предупреждение и съответно жълт картон, при второ следва червен и съответно е изгонен от форума, като получава по-тежко наказание временен или постоянен БАН. Предупрежденията съм ги настроли за 45 дни, след което се анулира полученото наказание. Т.е. при 2 предупреждения за 45 дни тогава следва червен картон и наказание. [993734.gif]

Re: Нововъведения във форума

14 Яну Сря 2009 12:53

Добре са се получили нещата. [icon_eusa_clap.gif]

Re: Линковете вече се отварят в нов прозорец има и бърз отговор!

14 Яну Сря 2009 12:55

Браво. [icon_eusa_clap.gif]