САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ!

20 Май Пет 2016 15:36

Тъй като вече нямам време да се занимавам със сайта и форума, вече ще преустановя да плащам за тях. Доста години сам се занимавах с тази дейност, никак не ми се иска да се затварят, защото вложих цялото си сърце и душа, но вече ми писна. Ако някой, случайно, иска да продължи живота им, с радост ще му предоставя пароли и всичко, което е необходимо. Домейнът е платен до март догодина, до края на хостинг плана остават 43 дни.

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

25 Май Сря 2016 11:28

Тони, ако става въпрос само за средства аз веднага съм готов да дам каквото мога.Преди години пак ставаше въпрос за пари и сумата не беше голяма.Без този сайт отбора АКАДЕМИК СОФИЯ ще изчезне напълно от футболното пространство.Готов съм да помогна финансово на всеки който желае и може да продължи съществуването сайта.

ВСЕКИ МИГ С АКАДЕМИК

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

28 Май Съб 2016 23:34

Тони,ще те омилостивят ли Атлетико(Мадрид),да не спираш сайта и форума,ако спечелят Шампионската лига? [akad10.gif]

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

29 Май Нед 2016 13:02

Здравейте ,прочетох написаното от Тони за голямо съжаление...няма ли ги сайта и форума ,и за Академик няма да се чуе повече.Не разбирам от компютри,програми и так дале...чак толкова много. Единственото нещо което мога да направя , на 20-то число взимам заплата ,всеки месец мога да отделям и да давам по-50 лева ! Ако става и проблема се решава за да ги има сайта и вложения труд от Тони през годините ще помагам,напишете мнение и ще се свържеме по-телефони и реално . [a040.gif]

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

22 Юни Сря 2016 12:31

iron_valio написа:Тони,ще те омилостивят ли Атлетико(Мадрид),да не спираш сайта и форума,ако спечелят Шампионската лига? [akad10.gif]

Обаче стана по-лошо [icon_sad.gif] [icon_sad.gif]

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

22 Юни Сря 2016 12:34

soton написа:Тони, ако става въпрос само за средства аз веднага съм готов да дам каквото мога.Преди години пак ставаше въпрос за пари и сумата не беше голяма.Без този сайт отбора АКАДЕМИК СОФИЯ ще изчезне напълно от футболното пространство.Готов съм да помогна финансово на всеки който желае и може да продължи съществуването сайта.

ВСЕКИ МИГ С АКАДЕМИК

Проблемът не е с парите. Не се дават кой знае колко много, така че не това е проблемът. Който има желание да помогне, знае как да ме открие (лично съобщение).
Просто нямам вече почти никакво време да обновявам сайта. То си и си личи.

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ, ЗАСЕГА!

22 Юни Сря 2016 12:41

eight8 написа:Здравейте ,прочетох написаното от Тони за голямо съжаление...няма ли ги сайта и форума ,и за Академик няма да се чуе повече.Не разбирам от компютри,програми и так дале...чак толкова много. Единственото нещо което мога да направя , на 20-то число взимам заплата ,всеки месец мога да отделям и да давам по-50 лева ! Ако става и проблема се решава за да ги има сайта и вложения труд от Тони през годините ще помагам,напишете мнение и ще се свържеме по-телефони и реално . [a040.gif]

Основният проблем не са парите, а времето. Но, ако все пак има желание да помогне и финансово, знае как да се свърже с мен (лично съобщение, телефон, Фейсбук). Издръжката на този сайт сече струва много по-малко отколкото когато бяхме в "Б" или особено в "А" група. Около 70-80 лева годишно излиза.

Просто честно казано аз приемам този сайт като моя рожба, но вече нямам нито време, нито толкоз и енергия.

Засега ще продължи да си работи, платил съм го до есента, но е хубаво да усетя поне някаква подкрепа, макар и символична.

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ, ЗАСЕГА!

15 Сеп Чет 2016 08:43

Привет,Тони.Другия месец на 12.10. като взема пари ,искам да се видиме на по-бира или преди това на даден мач,и ще помогна финансово.Сменявах работите и два месеца бях на нула,но сега всичко е ок,върнах се долу на ЕКО-Петролиум до завод Електроника,и другия месец каквото съм обещал откъм финанси ще го спазя.Радвам се,че форума работи.

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ, ЗАСЕГА!

27 Яну Пет 2017 16:00

Имаше временно прекъсване на сайта и форума. Опитах с помощта на един приятел да го направя по-евтино, но едва ли ще стане. Засега съм го платил по-скъпия вариант на Суперхостинг (около 20 лв. на месец), надявам се да се договорим за по-евтин.

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ!

05 Фев Нед 2017 21:47

Благодаря на soton за помощта!

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ!

25 Апр Вто 2017 23:29

така като гледам момчето което поддържа сайта няма време да го обновява и разбираемо човека си има лични работи но дайте някой който е по навътре с тия неща ако може и има възможност да направи нещо по въпроса и сайта да си се обновява все пак привържениците които се интересуват трябва да стоят в течение с нещата в отбора

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ!

28 Апр Пет 2017 11:33

говорих с Тони преди месеци за сайта и той каза, че няма проблеми да предостави на всеки желаещ и добросъвестен всички права и пароли, но за съжаление до сега няма желаещ. Отново става въпрос за време и огромно желание, защото парите наистина не са проблем.

ВСЕКИ МИГ С АКАДЕМИК

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ!

29 Апр Съб 2017 20:34

Аз нямам и време да ходя на мачове, както и да получавам нужната информация. Ако има някой "вътрешен човек", нека да ми дава повече информация, аз с удоволствие ще я споделям на сайта. Инак ще трябва да качвам само резултати и класиране, което е малко безсмислено. Гледам горе долу редовно да го правя, но не винаги се получава, признавам си. Инак, да бих дал паролите на сайта, но на човек, който може наистина да се справи. Другият вариант е някой да ми дава информация "от кухнята", която аз да качвам. За това няма проблеми. Сега съм направил качването на сайта още по-лесно, само да има какво да качвам. :)

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ!

02 Май Вто 2017 14:35

Ами аз съм от школата и всичко което е говорено за спортно технически работи или гол майстори при мъжкия отбор стартов състав и подобни неща мога да ги пиша тук

САЙТЪТ И ФОРУМЪТ ЩЕ РАБОТЯТ!

02 Май Вто 2017 14:43

naskoivanov написа:Ами аз съм от школата и всичко което е говорено за спортно технически работи или гол майстори при мъжкия отбор стартов състав и подобни неща мога да ги пиша тук

Супер, давай! Аз ще ги качвам на сайта [a040.gif]