Реклама във форума и сайта

04 Юли Съб 2009 03:11

Тонка, нямам думи, човече! [icon_redface.gif]
Да беше сложил банер на ДПС, щях някак да го разбера, ама как точно тези измекяри цъфнаха на сайта и форума? Падение..... [icon_redface.gif]

Re: Реклама във форума и сайта

04 Юли Съб 2009 03:25

Ами за тебе са мутри за мен не. С Емо сме добри познати и затова реших да сложа тази рекламка на мой риск!
И в крайна сметка само още един ден ще я гледаш рекламата. В неделя вече няма да я има!

Но точно тази реакция я очаквах именно от теб за съжаление.
В крайна сметка Борка извинявай, че ти го казвам вече но ми дойде наистина в повече! Ти в 99% от случаите само критикуваш а не помагаш с абсолютно нищо нито по сайта, нито по форума, нито за нищо. Аз си въртя телефоните за да се сдобивам с прясна информация за Академик, аз си бъркам в джоба да купувам знамена. Аз се опитвам за всички да намеря фланелки. А накрая от тебе какво получавам?! Само и единиствено критика от твоя страна. Даже в Своге не искаше да помогнеш знамената да закачим (с хиляди молби с едно пръстче ги придържаше). [icon_evil.gif] [icon_evil.gif] Постоянно ми сочиш с пръст грешките, постоянно недоволстваш от това или онова. Никой друг не го прави. Аз нищо не искам, ВСИЧКО ПРАВЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА АКАДЕМИК!!! Искам да ти спомена и още един факт. В крайна сметка знаеш ли колко народ платихме за хостинга и домейна?! Точно 3ма, като аз и Митко (dibo) дадохме практически цялата цена. Сега ще се обидиш и пак ще кажеш, че повече няма да пишеш и т.н. А не мислиш ли, че и аз се обиждам от твоите постоянни критики?! Все нещо не ти харесва. А аз като се скапе нещо по сайта и форума, по цели нощо седя пред компа и се мъча да го оправя, за да ви е хубаво на вас, включително и на теб. И пак ти казвам, всичко което правя е само и единствено за Академик и да се събираме все повече и повече привърженици! Но поне за усилията, които полагам искам поне малко уважение!

Re: Реклама във форума и сайта

04 Юли Съб 2009 13:44

Тонка, извинявай, никой не ти отрича тези неща, но да ме обвиняваш мен, че имам критично мнение по някои въпроси, е доста глупаво. В крайна сметка този сайт не ти е на компютъра вкъщи, ами е в публичното пространство; не представя личния ти профил, ами каузата Академик; не го правиш само за себе си, ами и за останалите академици. За лошо или за добро аз съм един от тези академици и имам своето право на критично мнение. Твое си правото да го приемеш или не, твое е правото да му се обидиш или не.

Не знам как очакваш да ти дам пари за сайта, след като неколкократно ми отказваш правото на елементарно критично мнение? Нали ще ти дам, ще си сложиш някой мутренски банер, да излага всички ни, и трябва да се изпокараме после. Затова неутрална позиция, малко критика от дъжд на вятър и си пием доволно биричката по мачове.

Дано да си взел добри пари за този позорен банер. Иначе би било твърде жалко заради една клика долнопробни мутряци с политически амбиции да излагаш така и себе си, и клуба. [icon_redface.gif]

Re: Реклама във форума и сайта

04 Юли Съб 2009 14:01

Виж, съгласен съм, че всичко се прави в името на Академик и аз точно това и казах по-горе.
Тони(АКАДЕМИК) написа: ВСИЧКО ПРАВЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА АКАДЕМИК!!!

И тук не става дума за пари изобщо. За бенерчето и лев не съм взел. Казах ти, че Емо Кошлуков ми е познат и затова го сложих. Лично той ми е помагал и на мен и на други мои познати и затова го сложих. Просто от благодарност. Нарочно го сложих чак сега, точно за да не разбунва духове толкова. До довечера ще го изтърпиш някакси.
Akademisk написа: Не знам как очакваш да ти дам пари за сайта, след като неколкократно ми отказваш правото на елементарно критично мнение?

Ако само критично мнение искаш да изкажваш, просто нямам думи. [icon_confused.gif] Нищо положително ли не виждаш в този форум и този сайт, та трябва само критични мнения да даваш?! Аз правя каквото мога, даже и повече. Знам, че не на всеки може да му се харесват някои неща. Нямам против да ми ги каже, но не обичам да ми ги натъртва. А колкото дали излагам себе си и клуба, това е твоята позиция. Защо мислиш, че всички са на това мнение?! Досега освен теб, никой друг не е казал, че има нещо против. Ако наистина станете повече, махам го на момента. Ако си не изтърпи го още няколко часа и го махам. [icon_wink.gif]

Re: Реклама във форума и сайта

04 Юли Съб 2009 14:38

Виж сега, ако трябва да съм абсолютно честен, сайтът и форумът са УНИКАЛНИ, въобще ентусиазмът и вдъхновението, с които движиш всички тези неща за Академик са УНИКАЛНИ. Въпреки че съм много критичен (както сам си се убедил [icon_wink.gif] ), мога да дам много висока оценка на всичко, което си направил и продължаваш да правиш за Академик. Но именно защото всичко е на такова високо ниво, подредено и приятно, подобни цигании, като това мутренско банерче, изпъкват грозно и дразнят, разбираш ли.

Честно ти казвам, ако беше взел някакви пари - окей, бих го разбрал, ти си знаеш колко разходи имаш по сайта и хостинга. Но такова доброволно пропагандиране на политически партии с доста съмнителен имидж, как да ти кажа, не мога да го разбера... [icon_redface.gif]

Re: Реклама във форума и сайта

04 Юли Съб 2009 14:50

Ей това е музика за ушите (очите) ми. Ако наистина си честен, това само може да ме радва. Аз съм разбран човек и се съобразявам с изискванията на всички. Любчо от Монреал и още 1-2 преди време възразиха, срещу поставената реклама в сайта на религиозния сайт. Независимо, че човекът от тази помогна адски много, когато се събраха 2ма човека аз веднагически махнах рекламата и му писах на човека, че хората не са съгласни да седи неговата реклама тук. Същото ще направя и сега, но нарочно изчаквам, поне още 1 потребител да е на твоето мнение и веднага махам рекламата и си слагам старата. Сега в момента ти си против и аз съм за. Затова си мисля, че е честно да изчакаме ако се появи още един потребител, който да застане на нечия страна. Ако ли не рекламката ще стои днес до 24:00ч. и я махам и повече няма да я видиш!

П.С. За другите реклами на "Овергаз Техника" и РенГЛор няма как да ги махна, защото съм поел англажимент към конктретните фирми. И в двата случая много неща от форума и сайта се крепят благодарение на тях и затова няма как да ги махна. Но като гледам за тях няма толкова голям проблем. [icon_wink.gif]

Re: Реклама във форума и сайта

05 Юли Нед 2009 00:00

В крайна сметка времето на рекламата на Лидер и Новото време изтече и повече няма да я видиш никога повече!
Реших да не слагам никога повече реклами на каквито и да е политически партии,
независимо от това с кой се познавам или не, на кой съм привърженик и т.н.
Правя го за да не разбулвам излишно духовете. [icon_wink.gif] Единствено ако някоя партия предложи наистина прилична сума пари бих се замислил.
Искам още да кажа, ако чрез този сайт и форум един ден започне да изкарват някакви пари, те ще бъдат споделени с всички и най-вече ще бъдат инвестирани в самия сайт и форума и закуването на атрибути на Академик!
Искам изрично да подчертая, че идеята ми изобщо не е да изкарвам някакви пари или да получавам каквито и да било облаги от сайта и форума!

Re: Реклама във форума и сайта

05 Юли Нед 2009 13:18

Аз както ги виждам нещата, няма нищо лошо в това да изкарваш пари от сайта. Най-малкото да си покриваш разходите, преки или косвени, които имаш покрай него и въобще покрай каузата "Академик - отбор велик" (телефони, атрибути и т.н.). Дет се вика, хобито си е хоби, но сиренето е с пари. [icon_wink.gif]