Реклами в сайта и форума

06 Юни Пон 2011 23:26

Както навярно сте забелязали в сайта и форума съм сложил автоматични реклами от Google. Ако искате да подпомогнете малко поддръжката на сайта и форума натискайте на тях. Нищо няма да ви коства. [icon_wink.gif] Всички средства (ако има изобщо такива) ще отидат за поддръжката на сайта и форума. Ще тествам за няколко месеца дали изобщо ще се събере нещо, ако не, ще ги махна. [icon_wink.gif] Съмнявам се, че от това ще падне някой лев, но не пречи да опитаме. Както казах вече ако въобще се съберат някакви средства, всички ще отидат за поддръжката на сайта и форума и съответно при следващото плащане ще се събират по-малко парички на човек. [icon_wink.gif] Демек с това и тези, които активно подпомагат за поддръжката на сайта и форума ще си помогнат. [icon_wink.gif] Така че цъкайте на тях. Направил съм ги да се отварят в нов прозорец и вие съответно да си оставане във форума или сайта. Скоро Google роботите ще си свършат работата и би трябвало рекламките да са само на спортна тематика. [icon_wink.gif] Отделно на това с тези рекламки помагаме и на SEO оптимизацията на сайта и форума. [icon_wink.gif]

Реклами от Google

09 Юни Чет 2011 19:11

Ако не друго, поне благодарение на тези реклами се появиха доста ботове, които индексират страницата. [a040.gif] Особено най-редовни са Google [Bot] и Google Adsense [Bot]. [icon_wink.gif] И двата особено този Google Adsense [Bot] са пряко свързани с рекламите. Но покрай тях се появиха и други ботове. А това обхождане и индексиране много добро за на страницата. [a040.gif]

Реклами от Google

15 Юни Сря 2011 13:38

След като прегледахме данните, с които разполагаме, установихме, че профилът Ви в AdSense представлява риск от генериране на невалидна дейност. Тъй като носим отговорност за защитата на рекламодателите си в AdWords от изкуствено увеличение на разходите поради невалидна дейност, преценихме, че е необходимо да го деактивираме. Както неизплатеното Ви салдо, така и делът на Google от приходите ще бъдат напълно възстановени на засегнатите рекламодатели.

Молим Ви да разберете, че се налага да предприемаме такива стъпки, за да поддържаме ефективността на системата за рекламиране на Google и особено взаимоотношенията между рекламодатели и издатели. Извиняваме се за евентуално причиненото неудобство и Ви благодарим предварително за разбирането и съдействието.


Не знам как са го установили това, защото аз само 2-3 пъти цъках на рекламките, които реално ми бяха интересни. Явно няма начин по този начин да се изкарат дори минимални парички. Те се бяха събрали едва към 1 евро и тия ни отрезоха. [icon_lol.gif] [icon_lol.gif]

Реклами от Google

15 Юни Сря 2011 14:27

Всъщност сега разбрах защо са ми изтрили профила. Не съм имал право да правя рекламите им да се отварят в нов прозорец. [icon_lol.gif] [icon_lol.gif] А уж го направих съвсем легално да се отварят в отделен прозорец. А и ако бях оставил да се отварят в един и същ прозорец е супер тъпо, защото така губиш потребителите на сайта и форума. Така че хубаво, че ни изтриха май.

Реклами от Google

15 Юни Сря 2011 20:08

Направих нова регистрация за Google рекламите. Сега уж по-легално направих да се отварят рекламите в нов прозорец. Да видим дали и този път ще ни изтрият. [icon_rolleyes.gif]

Реклами в сайта и форума

16 Юни Чет 2011 00:37

Тъй като рекламите от Google трябва да се отварят в същия прозорец, реших да пробвам една българска компания. При нея рекламите са по-малко и по-семпли, но за сметка на това се отварят в нов прозорец. Целта ми е не е за сметка на рекламите да губим потребителите в сайта и форума и затова много държах рекламите да се отварят в нов прозорец. Ще видим тук как ще тръгнат нещата.

Реклами в сайта и форума

17 Яну Чет 2019 22:42

Явно рекламите от гугъл не стигнаха, за поддържането на форума :( жалко, че го изгубихме и вече не сме толкова активни..
фреон r134a цена

Реклами в сайта и форума

18 Юни Вто 2019 11:49

optimeon написа:Явно рекламите от гугъл не стигнаха, за поддържането на форума :( жалко, че го изгубихме и вече не сме толкова активни..
фреон r134a цена

От рекламите не получих дори стотинка. Затова и ги премахнах.