Събития на стадион "Академик"

09 Май Съб 2009 17:21

Тук ще слагам всичко случващо се на нашия стадион освен мачовете на любимия ни Академик.

И като начало ще кажа, че вчера докато бягах гледах как се бяха събрали доста деца и играеха. В последствие разбрах, че това е бил турнира за деца "Данониада". Академик не ги видях. Бяха Левски, ЦСКА, Славия и някакви други отбори, които обаче не разбрах точно кои са, защото нямаха емблеми.

Re: Събития на стадион "Академик"

24 Май Нед 2009 05:50

Foreigner с концерт в България

Пристигането на рок легендите Foreigner в България е голямата музикална новина тази седмица. Музикантите ще свирят на стадион Академик на 12 юли, като са решили, че точно тази тяхна изява ще бъде записана на DVD и разпространявана по целия свят, съобщават от bgpost.bg.

За първи път се случва банда от ранга на световноизвестните Foreigner да избере България и българските фенове за заснемането на концерт и пласирането му по целия свят. На концерта ще подгряват Д2 и Сигнал, а билетите са в продажба от днес на цени между 40 и 60 лева. Те се разпространяват в мрежите на Eventim и Ticketstream, както и на касите на Билетния център на НДК.

Интересно е, че организаторите са предвидили и „супербилет“, чиито притежатели ще могат да посетят два концерта – този на Foreigner и на Мерилиън, който е месец по-рано – на 13 юни. Цената му ще бъде между 65 и 80 лева – в зависимост от местата.

http://m.dir.bg/novina.php?nid=6903&jid=1

Re: Събития на стадион "Академик"

05 Юли Нед 2009 12:33

Отмениха концерта на Форинър, който беше предвиден да се състои на 12 юли. [icon_redface.gif] [icon_redface.gif]

Събития на стадион "Академик"

27 Ное Вто 2018 21:26

В какво състояние е стадиона в момента? Има ли нови събития?
боя за стена,гидероси,венецианска мазилка ,Професионален домоуправител