Whitesnake, Def Leppard - на концерт на ст."Академик"!

04 Юли Пет 2008 11:43

Днес стадион "Академик" ще стане свидетел на едно грандиозно събитие тази година. Тази година стадион "Академик" беше домакин на една от най-легендарните рок групи "Kiss", а днес ще бъде домакин на 2 легендарни групи едновременно това са Whitesnake и Def Leppard, като на тях ще подгрява победителят от Music Idol - Тома!


Def Leppard безусловно може да бъде наречена една от най-значимите рок групи на 80-те години на двадесети век, запазила духа на времето и превърнала се в емблема на цяло поколение меломани. Създадена като част от така наречената "нова вълна в британския хеви метъл", групата носи характерните белези на актуалния за 70-те глем рок и повлиява своята музика от големи имена като Ти Рекс, Куийн и Лед Зепелин. Типичните за ДЕФ ЛЕПЪРД ниско настроени китарни рифове и завладяващи мелодични рефрени се превръщат в тяхна запазена марка, оставила траен отпечатък в световната музика. Перфектната визия, модерните въздействащи видеоклипове, изключителният талант и плеядата от суперхитове безспорно определят тази невероятна банда като истинско явление в музикалната история на планетата.

Whitesnake е една от най-обичаните и най-забележителни рок банди в историята на човечеството за последните 30 години. Група от такава величина няма нужда от представяне. Всеки меломан по света знае наизуст парчетата "Is This Love", "Here I Go Again" много, много други, оставили огнена следа в световната музика. Харизматичното присъствие на фронтмена ДейвидКовърдейл, дълбокият му чувствен глас и тежките разсърсващи китари са се превърнали в уникалната емблема на УАЙТСНЕЙК - изключително съчетание от нежна емоция, мощ и динамична агресия.

Билетите за концерта са на цени oт 30 до 60 лв.

Re: Whitesnake, Def Leppard - на концерт на ст."Академик"!

04 Юли Пет 2008 12:44

Довечера сме там разбира се. yes yes

Re: Whitesnake, Def Leppard - на концерт на ст."Академик"!

04 Юли Пет 2008 17:37

Хайде там ще се видим. Nazdave

Re: Whitesnake, Def Leppard - на концерт на ст."Академик"!

05 Юли Съб 2008 01:31

За пореден път организаторите на концерта се о..ха. :evil: :evil: Вместо да си започне в 20:00ч. концертът той закъсня с 3:20мин и започна в 23:20ч. :evil: :evil: Причината била, че на мадедонската гранцица се бил получил токов удар и там 3ч. закъсняли камионите с техниката. Аз едно се чудя, как може в последния момент да докарват техниката. neodobrenie Имаше и проблем с бирата, чакаше се по 30-40мин да си купиш бира. Red cart Не стига другото ами тъй като ни запраска и невероятен дъжд, след това чакаме видяхме Томата за около 20мин, и Whitesnake за около 1ч. а 2рата група даже така и не се разбра ще свири или не. :oops: ТЪй като времето се влоши много, приготвленията около 2рата група отново се забавиха а и въобще не се знаеше дали ще излезне, хората просто си отидооха по живо по здраво. Досега на толково много подобни концерта съм ходил и за съжаление мога да кажа, че винаги възникват някакви проблеми. :oops: Досега не е имало концерт който да премине гладко и без проблеми. Red cart Но това беше върхът на сладоледа. :evil: :evil: Поне Whitesnake ми понапъниха душата и отчасти ядът попремина. smile1 Но и в това отношение доказахме за пореден път, че не може да организираме читаво един концерт.На тревата не беше нищо постлано или сложено да я опази. Да не говоря, че на стадиона не бяха сложили едно кошче за буклук и познайте къде хората си хвърляха боклука?! Red cart Въобще едно през гьотере се кара.

Re: Whitesnake, Def Leppard - на концерт на ст."Академик"!

05 Юли Съб 2008 04:31

Ей че нещо все няма да е наред е ясно, но поне сте гледали WHITESNAKE. На 21 бях на концерт на Мейдън на който присъстваха около 150 000 човека. Но да си кажа честно предпочитам KISS и WHITESNAKE със всичките съпътващи проблеми. Благордно Ви завиждам Nazdave .

Re: Whitesnake, Def Leppard - на концерт на ст."Академик"!

05 Юли Съб 2008 18:12

Снощи и аз ходих на концерта с един приятел от Пловдив и с една колежка. Там засякох Валката, който беше доста превъзбуден.
За концерта какво да Ви кажа: Добри изпълнения на двете култови групи, но организацията беше под всякаква критика.
Добре, че си бяхме взели билети за трибуната, иначе можеше и да не дочакаме края.
Мале, като гледах как над 10 000 човека тръмбоват върху тревата лошо ми стана, но какво да се прави нали са си платили затова.

P.S. Заради късният час на концерта, по едно време си помислих, че някой от околните блокове може да се обади на тези от 1-во районно и те след това да дойдат и да поискат да се понамали малко силата на музиката ! uhahaha

Re: Whitesnake, Def Leppard - на концерт на ст."Академик"!

13 Юли Нед 2008 21:14

Whitesnake Sofia 2008 stadion Akademik Slideshow